tag:blogger.com,1999:blog-4398582921660985960.post8372048207110809272..comments2023-10-20T10:59:12.152+02:00Comments on Kuchnia pachnąca bzem: ESENCJA I CUKIER WANILIOWYAnulahttp://www.blogger.com/profile/06416778681513834018noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4398582921660985960.post-78351103247159974482012-10-22T18:14:34.533+02:002012-10-22T18:14:34.533+02:00uwielbiam wpisy o takich podstawach, bo o tym sie ...uwielbiam wpisy o takich podstawach, bo o tym sie właśnie nie myśli. Ostatnio odkryłam przepis na samorosnącą mąkę, która jest tak popularna w amerykańskiech przepisach i na przyprawy do dyni. Wielkie dzięki :)Marta @ Co dziś zjem na śniadaniehttp://codziszjemnasniadanie.tumblr.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4398582921660985960.post-59666234818234599372012-10-21T16:50:16.403+02:002012-10-21T16:50:16.403+02:00Też używam esencji waniliowej własnej roboty. :)Też używam esencji waniliowej własnej roboty. :)Andźkahttps://www.blogger.com/profile/06953511762764702896noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4398582921660985960.post-24229380840773709942012-10-21T08:18:53.766+02:002012-10-21T08:18:53.766+02:00Super! Bardzo przydatny przepis na esencję wanilio...Super! Bardzo przydatny przepis na esencję waniliową.<br /><br />Z serdecznymi pozdrowieniami,<br />E.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09718209858307109093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4398582921660985960.post-80294962995882891022012-10-20T21:48:18.239+02:002012-10-20T21:48:18.239+02:00Osobiście - z doświadczenia - polecam wydłubać nas...Osobiście - z doświadczenia - polecam wydłubać nasionka z lasek wanilii i wtedy dodawać laski razem z tymi ziarenkami do cukru i do alkoholu, wtedy ciasta i desery mają te cudowne, urocze ziarenka :)Domi Kowalczyk (Zręczna Manufaktura)https://www.blogger.com/profile/00763490895205924219noreply@blogger.com